English
Üretim Teknolojisi

En son teknolojiye uygun ekipman ile donatılmış fabrikamızda steril ve pastörize gıda üretimi, ilk gün tazeliğinde uluslararası hijyen ve kalite standartlarına uygun yapılmaktadır.

TEKNOLOJİ

Üretimimizde MAP Teknolojisi (Modifye Edilmiş Atmosferde Ambalajlama) kullanıldığı için yemek paketlerimiz dış ortamdan etkilenmez. HTST ve Pastörizasyon Teknolojisinin Avantajları: (HTST : Hot Temperature Short Time; Yüksek Sıcaklıkta Kısa Sürede Pişirme Teknolojisi)

  • 1.Koruyucu katkı maddesi içermez.
  • 2.Konserve kokusu ve tadı yoktur; ürünün doğal tadı mevcuttur.
  • 3.Ürünün doğal rengi korunur.
  • 4.Dayanıklıdır; bakteri oluşumu engellenmiştir.
  • 5.Besin değerleri korunur.
  • 6.2 aydan 24 aya kadar, ürün ilk günkü tazeliğini korur.
  • 7.Ürünü stok ve sevk etme avantajı sağlamaktadır.

PAKETLEME TEKNOLOJİSİ

  • FLEKSIBL AMBALAJ : Çok katmanlı, özel lamine ambalaj; içerisine paketlenen gıdayı mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel bozulmaya karşı korumaktadır. Bu ambalajı kaynar su içerisinde bekleterek veya içerisindeki gıdayı klasik tava içerisine boşaltarak ısıtabilirsiniz.
  • ALÜMİNYUM AMBALAJ : Tamamen pişirilmiş, yenilmeye hazır yemekler özel, alüminyum kaplarda paketlenir. Bu ambalajı kaynar su içerisinde bekleterek, geleneksel fırın veya mikrodalgada kapağını açarak ısıtabileceğiniz gibi, içerisindeki gıdayı klasik tava içerisine boşaltarak da ısıtabilirsiniz.
  • KÜVET AMBALAJ : Tamamen pişirilmiş yenmeye hazır yemeklerin her biri, özel küvet ambalajlarda hazırlanmış pastörize ürünlerdir. Bu ambalajı kaynar su içerisinde bekleterek, geleneksel fırın veya mikrodalgada kapağını açarak ısıtabileceğiniz gibi, içerisindeki gıdayı klasik tava içerisine boşaltarak da ısıtabilirsiniz.
  • KLASİK KONSERVELER : Eski alışkanlıklardan vazgeçemeyenler için 80 gramdan 5000 grama kadar klasik teneke kutularda tamamen pişirilmiş veya yarı pişirilmiş ürünlerdir.